-->

За нас

 

Нашата история

 

Три поколения на опит и знания

Започнахме нашата дейност в Александров, град близо до Лодз, който съхранява най-старите традиции за производството на трикотаж в Полша от деветнадесети век.

1933 г. това е началото на традицията. Бабата на собственика купува ръчна машина за производство на чорапогащи.

След Втората световна война тя има малка работилница, която се намира на същото място, където се намира фабриката днес.

1955 г. - следващото поколение - майка на собственика също е работила там.

1990 г. - официалното основаване на нашата компания, собственикът е то третото поколение, работещо в тази сфера и продължава семейната традиция в производството на класически чорапогащи.

1997 г. – създава се колекцията за бременни Maternity Collection, когато жена от екипа е бременна и признава необходимостта от специализирани чорапогащи. Повече от 15 години разработваме тази линия благодарение на обратната връзка с потребителите и нашия технологичен опит.

2005 г. - въведохме специална колекция за мъже.

2010 г. това е друг много важен момент в нашия бизнес създадохме колекция за едри жени – Plump Lady Collection

2012 г. - в резултат на много запитвания и предложения от страна на нашите клиенти имаме удоволствието да представим новата колекция за пълни жени, които са бременни – Plus Size Maternity

Нашата философия

Ние познаваме специалните изисквания на всяка жена и съчетаваме традиция и опит с модерни методи за производство.

За двадесет и две години сме затвърди позицията ни в текстилния пазар като високо ценен производител на трикотаж. Благодарение на съвременните производствени решения ние сме в състояние да предложим висококачествени продукти на конкурентни цени.

 

Няколко думи за нашите колекции.

Линия за бременни - години на изследвания, тестване на чорапогащи от бъдещите майки, както и подобряване и разширяване на гамата от продуктите в колекцията допринесоха за големия успех на тази колекция.

Макси линия - още една стъпка в съответствие с идеята на компанията да създаде колекция за жени, които са с по-едри и нестандартни размери. Ние искаме да им дадем възможност да се чувстват изключителни и атрактивни и най-вече комфортно с нашите продукти.

Линия за бременни Макси - най-новата колекция е специално за нуждите на бременните жени с макси размери.

Мъжка колекция - ние сме също така създател и дизайнер на чорапогащи Man`s World и клинове Active Man. Нашите продукти са предназначени за ежедневна употреба и за мъжете, които са активни в спорта.

 

Нашите вдъхновения създават целите ни и се надяваме, че новите ни проекти, които имаме занапред, ще отговарят на Вашите изисквания.